Måling af omkostninger

Måling af overskud eller netto indtægt er de vigtigste ting revisorer gør. Den næstvigtigste opgave er måling af omkostninger. Omkostninger er ekstremt vigtigt at drive en forretning og forvalte dem effektivt kan gøre en væsentlig forskel i en virksomheds bundlinje.

Enhver virksomhed, der sælger produkter skal kende sin produktomkostninger og afhængigt af hvad er at være fremstillet og/eller solgt, kan det få kompliceret. Hvert trin i produktionsprocessen har skal spores omhyggeligt fra start til slut. Mange produktionsomkostninger matches ikke direkte med særlige produkter; Disse kaldes indirekte omkostninger. For at beregne de fulde omkostninger af hver enkelt fremstillede vare, udtænke revisorer metoder for tildeling af indirekte produktionsomkostninger til specifikke produkter. Anerkendte regnskabsprincipper (GAAP) giver normalt få retningslinjer for måling af produktets pris.

Revisorer skal afgøre mange andre omkostninger, ud over produktomkostninger, såsom udgifter til afdelingerne og andre organisatoriske enheder af virksomhed; udgifterne til pensionsordning for firmaets ansatte; udgifterne til markedsføring og reklame; udgifterne til omstrukturering af virksomheden eller omkostningerne ved en større tilbagekaldelse af produkter, der sælges af virksomheden, skal der nogensinde skulle blive nødvendigt.

Omkostningsregnskab tjener to overordnede formål: måling af fortjeneste og boligtekstiler relevante oplysninger til ledere. Hvad gør det forvirrende er, at der er ingen angivet metode til måling og rapportering omkostninger, selv om nøjagtigheden er altafgørende. Omkostningsregnskab kan falde overalt på et kontinuum mellem konservative eller ekspansiv. Sætning faktiske omkostninger afhænger helt af de særlige metoder, der anvendes til at måle omkostningerne. Disse kan ofte være så subjektiv og tåget som nogle systemer til at dømme sport. Igen er nøjagtighed yderst vigtig. De samlede omkostninger af varer eller produkter, der sælges er den første og normalt største udgift fratrukket salgsindtægter i måling profit.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *