Bøger hver succesfuld mand bør eje

Sandheden er, mere normalt så ikke, kan det være disse folk, der normalt får tungen bundet og bliver inde i en tilstand af total nedsmeltning, når de konfronteres med muligheden for, at de vil blive bedt om at præsentere et emne i det offentlige, selv et emne, de kender inden for ud. For mange mennesker med synsproblemer kan læsning være meget stressende for deres øjne, på trods af at de læser fra enheder, der ikke giver noget blænding. Et af de største problemer med at læse fra bøger og tabletter er, at det giver en masse pusterum til øjnene. Queenie sagde ved at gøre dette, kan du spare og investere en masse flere penge til din fremtid – og potentielt gå tidligt på pension.

Hvis du kun vil finde lydbøger fra offentlige biblioteker, kan du prøve Libby.

Hvis du virkelig ønsker at sikre, at du altid har adgang til din musiksamling, kan du gøre mere end en enkelt back up. Sådan fungerer det: Find dit nærmeste bibliotek, indtast dine kortoplysninger, og du har tusindvis af lydbøger (og e-bøger) tilgængelige gratis. Dette er min favorit lydbog tilbyder på denne liste, og ikke kun fordi det er gratis (du skal bare bruge dit lånerkort). OverDrive, som er tilgængelig både alene og i Libby-appen, bringer dit lokale bibliotek til din telefon (eller tablet eller computer). Hvis du kun vil finde lydbøger fra offentlige biblioteker, kan du prøve Libby. Hvis du vil have lokale biblioteker og skolebiblioteker og lignende, lydbøger gratis – mere information her https://gratislydboeger.dk/ – kan du prøve OverDrive. OverDrive tilbyder også Sora, en lignende biblioteksapp rettet mod børn. Mens OverDrive samarbejder med offentlige såvel som andre biblioteker, f.eks. dem på universiteter, fokuserer Hoopla udelukkende på offentlige biblioteker. I lighed med OverDrive er Hooplas bruger den “offentlige biblioteksmægler”. Virksomheden har indgået et samarbejde med offentlige biblioteker i hele USA og Canada for at levere ikke kun lydbøger, men også e-bøger, musik, film og tv-shows.

Du kan lytte til en ren MP3 af dine e-bøger, men du vil måske have mulighed for at tilføje bedre kontrol over dine lydbøger, der følger med en lydbogsproducent. Du har mulighed for at leje e- og lydbøger i en, to eller tre uger. Lydbøger kan gøre enhver pendler sjovere, men selv hvis du arbejder hjemmefra, er der mange tilfælde, hvor du kan lytte: motion, madlavning, rengøring – enhver husstand opgave, virkelig, hvor du ikke behøver at lytte til noget andet. Små børn bliver altid bedt om at læse flere bøger for at øge deres præstationer i skolen, samt hjælpe med deres kognitive udvikling.

Uanset om du vil lytte i din bil, snag lydbøger gratis eller hjælpe din yndlingsboghandel, er der en platform, der passer til dig. Når det er sagt, læses lydbøger ofte af en anden end forfatteren. Her er nogle punkter for en forfatter, der skal overvejes, mens du optager hans lydbog. Titler er tilgængelige på tværs af udgivelsesspektret, fra større udgivere til små presser. Store ting kommer virkelig i små pakker! Uanset om det er babyvideoer eller endda videoer fra 5 år siden, er det sjovt at se, hvordan tingene har ændret sig. Da hun køber en ACT undersøgelse guide, algebra i det stymies hende aldeles: “Det var ikke, at jeg ikke vidste, hvordan man løser ligninger; Jeg genkendte ikke symbolerne.” Hun kunne have sagt det samme om de fleste betegnere af det moderne liv – hun havde aldrig hørt om Holocaust. En Rynke in Time broer sci-fi og fantasi fra et perspektiv af et liv tid omkring 50 år siden.