Kunst auktioner For skulpturer

Kunst auktioner for skulpturer er en fantastisk måde at finde ny kunst til dit hjem eller kontor. Jeg gerne gennemgå online-auktion websteder for nice skulpturer. Jeg har fundet nogle meget interessante emner, når jeg har kigget.

Der var en skulptur solgt på eBay for nylig, der var ret kærlighed. Kunstauktion for denne skulptur gik over den anslåede værdi. Stykket var røde og blå og lavet af polykrome aluminium. Den franske kunstner navn var Robert Indiana. Kunstauktion listen varen seks fod høje, seks fod bred og tre fødder dyb.

Jeg kunne godt lide en hal står der var hugget ud af træ, som jeg fandt i en online kunstauktion. Udskæringen afbildet en legende Bjørn klatring et grantræ. Der var en ung bear cub hugget ind i en af grenene. Grenene blev der skal tjene som beklædningsgenstand kroge og der var endda et spejl på brik i en udskåret egeblad designet ramme.

Der var en udsøgt skulptur af en russisk kunstner, der blev solgt for nylig i en kunstauktion. Skulpturen var en Bar Mitzvah dreng og mediet var marmor. Jeg tror, at marmorstatuer synes så tidløst og elegant. Det er et fremragende medie til en skulptur.

Hustruen kunstners Yitzhak Danziger underskrevet et certifikat for messing skulptur hendes mand færdig i 1969. Danziger er israelske kunstner. Stykket kiggede meget abstrakt til mig. Det gøre ikke meget godt i kunstauktion og solgt for mindre, end det skønnes værd.

Jeg fandt en masse bronzeskulpturer i online kunst auktioner. De fleste af dem var af mennesker, men dem jeg bedst kunne lide var abstrakt. Min absolutte favorit var en Harry Bertoia bronze skulptur kaldet Bush. Dette stykke er også kendt som en hjerne eller koral. Budgivning for dette kunstværk i kunstauktion blev startet på tredive ni tusinde dollars. Det fik en tilbudsgiver.

Jeg så lidt interesse i bronze skulptur kunst auktioner for dyrefigurer. Jeg er ikke sikker på, om de grunde, de ikke får tilbudsgivere blev emnet eller pris. Bronze er et dyrt medium for en kunstner til at arbejde, og det tager en masse træning til at være dygtige.

Jeg har en favorit glas billedhugger. Hans arbejde går til så meget i online kunst auktioner at jeg sandsynligvis aldrig vil eje et stykke af hans arbejde. Dale Chihuly er storslået. Der er permanente installationer af hans kolossale arbejde over hele verden.

Krystal skulpturer ser mere som brevpressere til mig. Online kunst auktioner for glas repræsentationer af dyr og havet liv er virkelig flot. Min favorit kunstauktion for nylig var for en hånd blæst glas vandmand. Det var magisk.

Jeg kunne godt lide en anden online kunstauktion for optisk krystal, der var blevet forvandlet til et kunstværk af kunstner Christopher Ries. Stykket var lille og kaldet Lotus. Det ville se så smuk i en godt oplyst display sag.

Jeg er jaloux på køberen, der får lov til at kalde denne skulptur deres egen. De vandt stykke i kunstauktion til lige under tusind dollars. Denne kunstner bruger blokke af rene, klare blykrystal stemmer fra Schott glas teknologier i Duryea, Pennsylvania. Det er virkelig fantastisk kunst. Hans arbejde er modtagerlaboratoriets i adskillige gallerier og endda i Columbus airport i Columbus, Ohio.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.