Lille Corporate tilbyder registrering (SCOR)

Den lille Corporate registrering er designet specielt til små virksomheder. Det giver mulighed for små virksomheder at rejse egenkapital eller gæld kapital offentligt uden at registrere med Securities and Exchange Commission. Det er designet til at strømline processen for gennemgang af staten ved hjælp af standardiserede formularer og anmeldelser. Enkelte stater separat anmeldelser selskabets Filspåner og udsteder en tilladelse, der giver mulighed for generel opfordring til offentligheden i denne medlemsstat.

Tilladelser er generelt problem inden for 30 dage (i Nevada) eller det kan tage seks måneder (som er tilfældet i Californien) afhængigt af hver stat regulerende standard.

Denne form for registrering er tilgængelig for små værdipapirer udstedere i henhold til forordning D, artikel 504, af Securities and exchange Act fra 1933, som ændret.

Det giver mulighed for små virksomheder at rejse op til en million dollars i egenkapital finansiering med visse begrænsninger og retningslinjer. Dette program er kendt som registrering af fritagelsen, fordi det er dybest set en hybrid mellem et offentligt tilbud og en privat placering.

Denne type af tilbud er ofte benævnt DPO, eller direkte offentligt tilbud fordi bestanden kan blive solgt til offentligheden uden brug af en underwriter eller agent (Broker). Disse værdipapirer kan også sælges til offentligheden og videresælges i etableret sekundære marked.

Under en SCOR tilbyder et selskab kan reklamere for investorer, og sælge værdipapirer til enhver, der udtrykker en interesse, giver dette en stor fordel i forhold til en 504 tilbyder hvor udbud er begrænset til kun 35 ikke-akkrediterede investorer.

At være i stand til at liste værdipapirerne på Nasdaq Bulletin Board eller Pink Sheets er en anden positiv for DPOS, fordi det gør investeringen mere flydende og appellerer til investorer.

Du kan forudse modtage kommentarer fra bedømmerne i mange af de medlemsstater, hvor registrering søges, afhængigt af den lovgivningsmæssige tilgang af staten, disse bemærkninger kan være begrænset til at anmode om yderligere oplysninger eller kan kræve visse oplysninger om tilbud ændres med stater fairness love.

Manglende evne til at løse udestående bemærkninger kan føre til Denial-of-ansøgning om registrering af staten. Medlemsstaterne kan gøre gældende materielle fairness standard som et tillæg til arkivering instruktioner eller bruge andre midler til at gøre den tilgængelig.

SCOR tilbud kan ske i udvalgte stater, og det kræver reviderede regnskaber. En erfaring værdipapirer advokat er påkrævet, er fortrolig med processen og er fortrolig med medlemsstaternes krav.

Udstederen skal indarbejdes, da det vil sælge bestanden i corporation, det skal have en forretningsplan, fordi mange af de oplysninger, der kræves i det cirkulære offer kan tages fra forretningsplanen.

Et selskab bør måles investorer interesse i udbuddet inden lanceringen af en DPO’EN. Nogle af fordelene ved en DPO er at annoncere til offentligheden, virksomheden kan hverve investorer, og det fungerer bedst, når tilbydes direkte til målrettede gruppe.

Disse grupper benævnes affinitet grupper eller grupper, der har nogle type forbindelse med virksomheden, dens produkter eller it-tjenester. En virksomhed, der let kan kontakte kunden har en fordel frem for en, der kan have mange kunder men ingen oplysninger om dem på alle. For eksempel en virksomhed på det medicinske område kan målrette læger, men da det er umuligt at kende alle læger i området det skal måske købe en liste over læger fra en direkte mail-selskab.

Forordning D 504 kræver ikke revideret finansielt, men du kan kun sælge til 35 ikke-akkrediterede investorer resten skal være akkrediteret.

Hverve og reklame for investorer er ikke tilladt. Akkrediteret investor: · En fysisk person, der har individuelle nettoformue, eller fælles nettoformue med personens ægtefælle, der overstiger 1 millioner dollars på tidspunktet for købet.

· Akkrediterede investorer er fysiske personer med en indkomst på over $200.000 i hvert af de to seneste år eller fælles indkomst med en ægtefælle på over $300.000 for disse år og en rimelig forventning om den samme indkomstniveau i indeværende år.

· En mægler/handlernes registreret med Kommissionen under den Exchange Act køber for egen regning som en investering er inkluderet. [Regel 501(a)(1)].

· En tillid med aktiver over 5 millioner dollars, ikke dannet for at erhverve værdipapirer udbydes, hvis køb af en sofistikeret person gør.

· En velgørende organisation, corporation, eller partnerskab med aktiver på over $5 millioner. · En direktør, executive officer, eller generel partner af virksomheden sælger værdipapirerne. Forordning D 504 er nemt, hurtigt og billigt at forberede. Der kræves ingen underwriter, mægler eller agent, stock kan sælges virksomhedens medarbejdere.

Ingen af disse type tilbud er en størrelse passer alle hver skal evalueres på sin egen fortjeneste og behov i virksomheden. Heller ikke er den eneste muligheder.

Efter afslutningen af tilbyder virksomheden skal anmode om en Market Maker til fil formular 15c 211 at have aktier i selskabet offentligt citeret.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.