“WOW” Hobby

Nogle mennesker se nogle gange Hobbyer som undertiden fjollet eller useriøst tidsfordriv. Og det er sandt, nogle Hobbyer er sådan. Men det er sundt at have en hobby, fordi det diversificerer vores interesser og holder os aktivt og sjovt at være med. Men mange Hobbyer er for de få, der virkelig komme ind i området af undersøgelsen. Stempel indsamling eller rock klatring er gyldig Hobbyer. Men være sikker på, det er ikke fritidsinteresser, som bare nogen vil komme ind.

Astronomi, kommer af kontrakten, at du kan sige alle ind på nogle eller andet. Det er sikkert at sige, at alle på et tidspunkt har kiggede op på en storslået nattehimlen og sagde “WOW.” I øjeblikket, selv om kun var for øjeblikket, at personen blev en amatør astronomi hobby. De havde “Wow” øjeblikket i hvad kan kun betegnes som “WOW” hobby.

Den fælles erfaring er hvad gør astronomi, en af de mest spændende og populære Hobbyer af dem alle. Enhver hobby er at have et par “wow” øjeblikke. Om det er at ramme at strejke i bowling eller at finde den perfekte stempel, der må være et øjeblik når klokken ringer. Godt astronomi har mange “wow” øjeblikke, der forekommer næsten nogen klare nat i stjernerne. Fra kommende af en asteroide brusebad til lige regne ud en anden konstellation, er der så meget at gøre og spille med i astronomi, kan du være en hobbyist hele dit liv og aldrig få kede.

Ud over spændingen af astronomi er en anden grund det gør en stor hobby at det er nemt og billigt at komme i gang. I modsætning til skiløb for eksempel, du kan bare begynde at nyde astronomi, alt du behøver er nattehimlen. Men der er ingen ende på niveauerne af kompleksitet og raffinement kan du komme til, når du flytter i astronomi så godt. Så som enhver god hobby, astronomi er uendeligt fascinerende og voldsomt vanedannende, fordi der er altid mere du ønsker at lære og mere du kan gøre for at gøre din viden og erfaringer mere interessant og sjovt.

En stor sidegevinst af hvor mange mennesker er i astronomi er, at det er en uhyre sociale hobby så godt. Dette er usædvanligt for en hobby, der er knyttet til en videnskab, der er udført af stirrede op i himlen af dig selv og det er ikke konkurrencedygtig. Men i enhver by, der er mindst et par og sandsynligvis snesevis af astronomi klubber og foreninger, der mødes regelmæssigt drøfte astronomi.

Dette er den perfekte måde at introducere en ny rekrut til hobby af astronomi. Disse klubber trives på dele deres kærlighed til astronomi med nye medlemmer, børnene og dem bare lære at udforske stjernerne. De fleste astronomi klubber planlægge regelmæssige “Safari” til at gå ud fra lysene i byen og få en god nats himlen ser gjort. Gå på sådan en udflugt med en stor gruppe af entusiaster er slags erfaringer, der vil tage en passiv interesse i astronomi og ændre det til en sund besættelse.

Ved at gå med en gruppe, kan du gnide albuer med folk, der kender nattehimlen, kan hjælpe dig med at lære hvordan at spotte de store stjernebilleder og hvordan du kan træne dine øjne til at se de virkelig seje ting foregår over vores hoveder næsten hver aften. Astronomi er en lidenskab, der er fordelt ligeligt mellem alle fra børn, til universitetsstuderende til alvorlige lærde i feltet at selv professionelle astronomer, der arbejder på at udforske univers fuldtid. På en given nat, kan du eller dit barn sidder ved siden af en prisvindende professionel astronom, lykkeligt vil give en privat lektion kigger op på cosmos bare for ren og skær sjov fælles læring.

Den store ting er, at alt, hvad vi har talt om her koster næsten ikke noget. Du kan komme i gang med din kærlighed til astronomi og lære som du gå så når du er klar til at gøre nogle investeringer i udstyr, du har lært fra andre hvad er lige det rigtige for dig. Sure, til sidst du vil ønsker nogle astronomi magasin abonnementer, en stjerne kort eller to og kikkert eller et teleskop. Men disse ting kommer som din kærlighed til hobby modnes. I mellemtiden, komme derud, møde andre, der deler din begejstring over stjerne stirrede og få at vide en hobby, der aldrig stopper gør dig sige “WOW”.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.