Mangler du nyt tøj?

Er dit gamle tøj også ved at blive slidt eller har du tabt dig så meget, at det gamle tøj ikke passer længere, er du studerende eller på offentlig indkomst, så kan det være svært at finde råd til at købe nyt tøj, men hvad kan du gøre for at få råd til nyt tøj når din indkomst ikke er højere, der findes selvfølgelig hjælp til hvad du kan gøre, hvis du følger med her så kan det måske være du finder vejen til at købe nyt tøj.

Start med dit budget

Du skal starte med at finde ud af hvad din præcise indkomst er hver måned og skrive den ned, når du har fundet din indkomst skal du finde din faste udgifter som skal betales hver måned til den første, på den måde kan du finde ud af om du har råd til at spare penge op, hvis du har råd til det så kan det være en god mulighed selvom det kan tage flere måned. Du kan også gå på nettet og tage et kviklån på 10000 kr., hvor du vil have pengene på din konto indenfor et par timer, når du har modtaget pengene vil du kunne købe det nye tøj som du står og mangler.

Se om du kan spare nogle steder

Der er altid noget man kan spare på i sin hverdag, om det er mad, cigaretter, sodavand, eller noget helt fjerde. Så er det altid muligt at finde ting som du kan spare penge på, det største problem er at begynde at spare, da det kan være svært at ændre sit budget fra den ene dag til den anden. Hvis du gerne vil spare penge på dit madbudget, så skal du starte med at købe ind til store retter når du laver mad, på den måde kan du lave store portioner mad og fryse resterne ned, så kan du ende med mad til flere dage i fryserne og sparer en del penge.

Hvor skal du købe

Når du skal købe tøj, så skal du ikke gå ned i butikken og købe det, der er nemlig mange penge at spare hvis man bruger tiden på at finde det tøj man gerne vil have, især hvis man køber fra flere forskellige hjemmesider, man skal altid kigge flere forskellige hjemmesider igennem, før man køber da priserne kan variere meget online, man skal bruge tiden på at finde den helt rigtige pris. Der findes mange gode hjemmesider til at undersøge priserne på tøj, det kan være en god ide at bruge en af de hjemmesider, det går nemlig rimeligt hurtigt at finde priserne, og det er i hvert fald tiden værd i sidste ende.